Varför satsa på en GPS-navigator? Jo, denne händiga manick finns där för en i alla lägen när det är dags att ge sig ut på vägarna, men visst finns det så många fler typer av GPS-navigatorer än enbart till personbilar. Om man vänder sig till Garmin kommer man att stöta på en lång rad olika modeller av GPS där vissa är utformade för personbilar medan andra passar till motorcyklar, husvagnar, lastbilar eller husbilar.

Vilket fordon man än kör kan man därför vara säker på att Garmin har en GPS som inte kommer att göra en besviken. Hitta alltid rätt med en pålitlig, högkvalitativ och proffsig GPS.

GPS till personbil

En av de allra vanligaste varianterna av GPS är de som används till personbilar. Hos just Garmin finner man en mängd GPS-navigatorer till personbilar i olika storlekar, prisklasser samt med olika funktioner. Kanske föredrar man skärmen på 5 tum eller så vill man slå på stort och kika närmare på 6,95-tums GPS-navigatorn.

Garmins GPS för personbilar förser en med de bästa möjliga vägbeskrivningarna för att ta sig till ens destination på snabbast sätt, men det finns därtill extrafunktioner som man inte vill missa. Vissa av navigatorerna kan exempelvis bjuda på handsfreesamtal där man kan delta i samtal utan att behöva släppa ratten. Ytterligare funktioner som är bra att ha är uppgifterna kring hur vädret kommer att se ut, hur trafiken för närvarandet rör sig samt vilka parkeringsalternativ man har. Detta och mycket mer genom att välja en GPS för personbilar hos Garmin.

GPS till motorcyklar

Till skillnad från GPS-navigatorer till personbilar har GPS-navigatorer till motorcyklar helt andra spännande funktioner som man definitivt inte vill missa. En stor favorit är möjligheten att planera sin rutt utefter hur utmanande man vill att den ska vara. Vill man ut och köra på raka vägar som inte är särskilt avancerade eller föredrar man konstanta kurvor som verkligen testar ens färdigheter? Genom en ”slider” ställer man in om vägen ska vara brant eller inte, om man föredrar kurvor eller inte samt om man gärna vill undvika stora motorvägar eller inte. Det är upp till en själv att välja.

Likt alla andra GPS-navigatorer hos Garmin medföljer en lång rad tillbehör när man inhandlar en GPS till ens motorcykel. Några exempel är ett motorcykelfäste samt monteringsmaterial, en strömkabel, en USB-kabel, en handbok för att lära sig mer kring hur ens GPS fungerar samt fler funktioner därtill.

GPS till husvagn och husbil

Den sista varianten av GPS som vi ska tala om lite snabbt är GPS-navigatorer till husvagn och husbil från Garmin. Denne fungerar likt en GPS till personbilen, men visst finns det vissa andra funktioner som man inte vill missa. Man kan exempelvis hämta anpassade rutter utefter hur lång eller bred ens husbil är för att se till så att man alltid leds till en väg där husbilen kommer att passa. Allt detta och mycket mer kommer man att kunna njuta av om man inhandlar en GPS-navigator från Garmin – riktiga experter på navigatorer.