Under bilfärder till nya platser vill man kunna fokusera på trafiken utan att behöva oroa sig för huruvida man kör åt rätt håll eller inte. Det är här som en GPS från Garmin kommer in i bilden. Den riktigt pålitliga navigatorn som levereras fri från frakt kommer att leda en rätt i alla lägen.

Oavsett om man är i behov av att köra till ett nytt område på grund av sitt jobb eller för att man helt enkelt vill ge sig av på semester till en ny ort kommer man många gånger att känna sig säkrare med en GPS.

Fördelen med en GPS från Garmin

Om det är högkvalitativa och moderna produkter som man har i kikaren så är det definitivt tal kring Garmin. Deras navigatorer finns där för en i vått och torrt för att inte bara vägleda en från en destination till en annan, utan för att dessutom varna om den kommande vägen kräver ens fulla fokus. Välj själv vilken storlek på GPS-navigatorn som passar ens individuella behov: antingen 5 tum, 5,5 tum eller 6,95 tum.

Med en mindre skärm får man en navigator som inte tar upp ett alltför stort utrymme, men med en större skärm får man tillgång till en enklare överblick av ens kommande rutt där man ser allting lite bättre. Vad man i slutändan väljer beror helt på vad man föredrar.

Smart färdkamera

Vissa modeller av GPS-navigatorer från Garmin har en så kallad inbyggd färdkamera. Detta kan komma att bli ett mycket förträffligt hjälpmedel då kameran spelar in ens körning. Om en olycka skulle inträffa kommer GPS-navigatorn att spara inspelningarna medan platsen samt tiden för olyckan registreras.

Häftiga extrafunktioner

En GPS kan göra så mycket mer än att enbart visa vägen. Några av Garmins GPS-navigatorer tillåter en att ta del av handsfreesamtal – med andra ord kan man svara på samtal utan att behöva rikta sig fokus bort från vägen. Som om detta inte vore nog kan man koppla ihop sin telefon med GPS-navigatorn för att få möjligheten att motta uppgifter kring hur vädret ser ut, var det finns parkeringsplatser tillgängliga samt allmänna trafikuppgifter för att enbart nämna några få exempel.

Tillbehör till sin Garmin GPS

Det är vanligt att man mottar någon typ av tillbehör när man inhandlar en GPS, men vilka och hur många tillbehör det är tal kring varierar från företag till företag. När man exempelvis köper en GPS från just Garmin med 5 tums skärm kan man räkna med att även motta ett vändbart sugkoppsfäste. Detta kan man vrida och vända på såsom man behagar, och tack vare sugkoppen kan GPS-navigatorn placeras på de flesta platserna i bilen.


Som om detta inte vore nog mottar man dessutom en strömkabel till bilen, en USB-kabel, en guide till hur man får sin GPS att starta upp samt livstidskartor tillsammans med aktuella trafikuppgifter. När allt kommer till kritan har en GPS från Garmin sannerligen mycket att bjuda på, så varför inte besöka deras webbutik och själv kika igenom sortimentet för att hitta en passande modell.