Tips för vadslagning på hästkapplöpning

Oavsett vilken typ av smartphone du köper så anländer den med en mängd olika appar och program som är där för att göra ditt liv enklare. Känner du som många andra att du kanske inte behöver ha dem allihop och att många av dem verkar göra samma saker? Både iOS och Android-telefoner har många appar som ska göra det enklare för dig att hantera alla typer av filer, dokument, bilder och ljudklipp, till exempel, men de flesta av oss väljer att navigera vår telefon på andra sätt.

Vidare finns det också appar som du kanske bara använder vid något enstaka tillfälle, och därmed hade det varit lika enkelt att bara använda tjänsten direkt i den vanliga webbläsaren på din smartphone.

Sociala medier och underhållning

Även om det kan kännas som en låg prioritet att behålla appar för sociala medier och underhållning finns det såklart några sådana man kan behålla med gott samvete. Om du har som mål att dra ned på skärmtiden en aning och försöka hindra dig själv från att spendera timmar med att scrolla och swipa utan mening och mål kan du plocka bort några av dem.

Välj en social media-app för att vara i kontakt med andra människor, och låt helt enkelt dina vänner hitta dig där. Du behöver inte både snapchatta och instagramma, du behöver inte ha både Facebook Messenger och Whatsapp. Spelar du helst spel via datorn eller sysslar med eSport kan du låta bli de olika speltrenderna bland mobilspel. Dessa har sällan samma underhållningsvärde som ett bra datorspel har.

Istället för att ladda ned spelappar kan du besöka NetentCasinoList.se och hitta spelsajter som fungerar direkt i din webbläsare, till exempel. Det finns alltså mängder med appar du egentligen klarar dig utan. Appar som ligger och stjäl lagrings- och arbetsminne samtidigt som de fyller upp ditt interface med ikoner. Vilka kan du ta bort, och vilka ska du behålla?

Appar för produktivitet

De bästa apparna är ju de som hjälper dig att bli mer produktiv både i arbetet och i vardagen. Det viktigaste är att du har de som passar dig och dina aktiviteter. Det finns flera olika appar för olika mejlklienter, men det finns också de som samlar alla dina konton i en och samma app. Den kalender som ingår i ditt operativsystem kan synka med den information som finns i exempelvis Outlook, så se till att använda appar som är kompatibla med varandra.

Sajter som Wish, Zalando och Tradera, till exempel, går lika bra att besöka i webbläsaren som på en app, så där kan du gärna spara utrymmet. Se också över de appar som du använder för att göra budgetar eller för att sköta ekonomin.

Vissa kanske du bara behöver använda under en kort tid, medan din bank-app fungerar utmärkt till att hålla koll på de vanliga utgifterna i livet. Det är praktiskt att ha både Bank-ID och Swish, men ta bort andra produktivitets-appar som bara innebär att du måste lägga in uppgifter och memon dubbla gånger.