Så blir du en Gaia GPS Affiliate

Är du en friluftsmänniska som älskar naturen och allt vad den har att erbjuda? Är du ofta ute på vandringar, klättring, jakt eller terrängcykling och postar regelbundet om just dessa teman på sociala medier? Då kan du bli en Gaia GPS Affiliate. Att bli en affiliate är ett bra sätt att tjäna pengar om du redan driver en blogg eller sajt som har en trogen publik. Med hjälp av olika affiliate-program kan du annonsera om varor och tjänster som du själv tycker är bra och som även dina följare kommer att ha nytta av. Är du just en friluftsmänniska erbjuder Gaia GPS ett sådant program!

Bygg ett starkt varumärke

Fler och fler personer väljer att använda sina sociala medier till marknadsföring och entreprenörskap. Det handlar inte längre om att posta personliga uppdateringar som sina frukostvanor, utan att göra det på ett unikt och intresseväckande sätt som engagerar andra människor. Att driva en blogg eller ha följare på sociala medier är på många sätt enklare än någonsin, men det kräver också strategi, planering och dedikation. På SvenskaAffiliates.se får du bra tips på hur du bygger upp ditt varumärke online.

Rätt affiliate-program för dig

Vad är ditt intresse? Vad brinner du för lite extra? Vad saknar du själv på sociala medier och vilket tomrum kan du fylla hos dina potentiella följare? För att bli en affiliate måste du hitta din nisch online, som inte redan är fylld av andra starka konkurrenter. Även om du har ett intresse för eSport kan du inte starta en helt vanlig blogg om ämnet utan att hitta din personliga vinkel på temat. eSportPortal.se har nämligen redan täckt en stor del av den svenska marknaden på ämnet.

Är du intresserad av mode och skönhet har du också tuff konkurrens av tusentals tjejer med Blondinbella, Kenza och Bianca Ingrosso i spetsen. Istället ska du hitta din grej – och det affiliate-program som passar just denna nisch.

Gaia GPS affiliate för friluftsälskarna

Är det alltså actionsport, äventyr, friluftsliv, camping, vandring och andra utomhusaktiviteter som du brinner för kan du gå med i affiliate-programmet för just Gaia GPS. Gaia GPS är en karttjänst som täcker alla områden utomhus, vare sig man är intresserad av jakt och fiske, bergsklättring, lätta vandringar eller mountainbiking, till exempel. Gaia GPS har en rad smarta funktioner och tjänster som passar olika nivåer av actionsport i naturen. Det är en bra tjänst att både använda och marknadsföra om du driver en friluftsblogg.

Gaia GPS är dock öppna med vad de söker hos dig som vill bli affiliate, vilket gör det enkelt att ansöka. Du ska ha över 10 000 följare, och din sajt behöver ha en Alexa-rankning på 2 miljoner eller högre. Samtidigt ska din sajt såklart handla om just friluftsliv och liknande, så länge du inte är ett stort självständigt företag med inflytande över många marknader. Samtidigt som du tjänar pengar på de klick och den trafik som genereras till Gaia GPS hemsida kan du också erbjuda dina läsare bättre priser och förmånliga deals på deras tjänster.