Danska Northguard intar Sverige

Det danska företaget Northguard är ännu inte jättekänt i Sverige, men har börjat växa. Det är ett företag inom IT-säkerhet och erbjuder en mängd olika program och tjänster som hjälper dig att hålla dig och dina personliga uppgifter säkra.

Med allt man idag gör via internet är det viktigare än någonsin att hålla sig säker. I värsta fall kan man annars drabbas av att ens pengar eller identitet blir stulna. Det är därför ett företag som Northguard, som erbjuder skandinavisk säkerhet av hög kvalitet, kan komma till nytta.

Viktigare än någonsin att skydda sig

Bedrägerier och virus blir allt vanligare. Det är idag därför nödvändigt att du har ett bra säkerhetsprogram och gör vad du kan för att skydda dig och dina enheter från virus, skadlig kod och andra hot. Det behöver inte heller vara överdrivet svårt.

Ett bra antivirusprogram kan skydda dig från virus, ransomware och andra hot som annars kan utgöra hot mot din dator eller smartphone. Programmen skannar kontinuerligt din dator och söker efter potentiella hot. Vidare erbjuder programmen från Northguard även skydd för när du handlar på nätet eller använder din internetbank. Det här är också viktigt eftersom du annars riskerar att förlora dina pengar eller drabbas av identitetsstöld.

Med alla hot som idag finns på internet är det viktigt att du inte överlämnar något till slumpen. Med hjälp av ett par enkla steg kan du försäkra dig om att du och din dator är säkra.

Dansk kvalitet på svenska

Northguard är ursprungligen ett danskt företag men som nu har etablerat sig på den svenska marknaden. Man har valt att marknadsföra sig på ett lite annorlunda vis, främst genom torg och marknader. Man erbjuder även en del gratistjänster via gåvokort för att låta människor prova på deras produkter.

Northguard erbjuder däremot inte bara antivirusprogram. Många är inte överdrivet kunniga inom IT och vet därför inte hur man optimerar sin dator för att få ut mer av den. Det här är däremot företaget experter på och erbjuder därför just Datoroptimering. Med den här tjänsten kan man snabba upp datorn och rensa den på virus, samt ge vägledning och råd om vad man själv kan göra för att förbättra prestandan.

Självklart kommer också alla program på svenska, vilket är ett stort plus. Det här gör det enklare för dig att förstå vad alla funktioner innebär och gör att du lätt kommer igång med den produkt du har köpt från dem.

Kunderna är väldigt nöjda

Kunderna verkar också gilla Northguard, i alla fall om man tittar på betygen. Hos Trustpilot har man 4,8 stjärnor utav 5, vilket är ett väldigt bra betyg. Det här betyget baseras på över 2000 recensioner som tidigare och befintliga kunder har lämnat. Det här är en bra indikation på att företaget är legitimt och bryr sig om sina kunders säkerhet.

Vidare erbjuder Northguard också en trygghetsgaranti, vilket försäkrar dig om att du blir nöjd med företaget. Det här kan ses som en självklarhet, men det är en bra åtgärd från företaget för att göra att kunderna känner sig säkra när de använder företagets tjänster.