Dog GPS

Med dagens teknik är det lättare att spåra våra husdjur såsom hundar och katter. Inga fler ”Bortsprungen hund” affischer i stan. Nu kan du få en GPS hundpejl och aldrig oroa dig igen!

Hund GPS

Dessa enheter använder det senaste spårningssystemet för att hålla ett öga på ditt husdjur. Via webben kan du komma åt din hunds position när som helst! Du kan även ställa in virtuella gränser (geo-fencing) för att hålla ditt husdjur inome ett säkert avstånd.

Vi kan dra nytta av dagens teknik för att spåra våra husdjur. Dessa enheter använder GPS eller Global Positioning System teknik som fungerar mycket bra i städer och på landsbygden. GPS halsbandet kan även använda radiosignaler som en back-up lösning om GPS:en skulle sluta fungera. En sak mindre att oroa sig för om GPS misslyckas! Det är inte allt. Eftersom vi är mycket anslutna till internet nuförtiden, kan vi använda även det för att övervaka våra hundar.

Om du sitter hemma eller rör dig fritt med en mobiltelefon, kan du komma åt positioneringstjänster direkt och spåra hundens position! Dagens GPS halsband kan inte bara spåra ditt husdjur, utan ger dig tillgång till karttjänster som tillåter dig att övervaka ditt husdjur i realtid. Sådana här tjänsten fungerara både i din vanliga mobiltelefon, smartphone eller på datorn.

Fördelarna med att ha ett Hund GPS-System

I dagens värld med den förbättrade tekniken har många av våra dagliga uppgifter blivit ganska lätta och enkla. Till exempel med hjälp av den nya hund GPS-system kan ägaren av en hund spåra hans/hennes husdjur mycket lätt. Tekniken av GPS finns i hundens halsband och det kan hjälpa att spåra hunden var den än går genom att ringa numret till GPS tjänsteleverantören. Via Internet kan du faktiskt också komma åt din hund när som helst! Du kan även ange virtuella gränser (även kallad geo-staket) för att hålla ditt husdjur säkert.

I grund och botten funkar GPS hundkoppel systemet som så att ett SIM-kort sätts in i hundens halsband så att den plats där hunden befinner sig kan spåras via mobilen. Vissa halsband kan även använda radiosignaler som en back-up plan. En sak mindre att oroa sig för om det osannolika skulle inträffa att GPS inte skulle fungera.

Ett GPS hundhalsband är kompakt, vattentät, lätt och är användarvänligt. Utan koppel väger halsbandet ca 250 gram.

För att hålla ett djur under kontroll, är denna typ av senaste halsband nödvändigt. Eftersom det finns många tillverkare på marknaden som tillverkar dessa elektroniska hundhalsband kan man hitta en mängd olika halsband som passar ens behov.